ホテルグランド富士 ホームレストラン&カフェ・テイクアウトディナーメニュー
レストラングラースの
こだわりディナーメニュー
グランドメニューの他、限定メニューもご用意しています。
変わらない美味しさと、新しいお料理をお楽しみください。
GRASSEコース料理
Appetizer 本鮪をシチリア産オリーブオイル
ナベノソース 静岡産本山葵でマリネ
AMGHバーナーで炙り ニラと大蒜の芽のコンディモンと共に
里芋のフォンダン マコモダケ素揚げ マイクロハーブサラダ
朝霧高原いきいき卵の冷凍卵黄漬けを添えて
燻製香を纏ったクレームフェッテとバジルのピュレソース
Tuna Marinated in olive oil, original sauce and Wasabi
Grilled over an AMGH burner with chives and garlic sprouts
Taro fondant, deep-fried mushrooms, micro herb salad and frozen pickled egg yolk
Smoked cream fouetté and Basil puree sauce
ナベノソース 静岡産本山葵でマリネ
AMGHバーナーで炙り ニラと大蒜の芽のコンディモンと共に
里芋のフォンダン マコモダケ素揚げ マイクロハーブサラダ
朝霧高原いきいき卵の冷凍卵黄漬けを添えて
燻製香を纏ったクレームフェッテとバジルのピュレソース
Tuna Marinated in olive oil, original sauce and Wasabi
Grilled over an AMGH burner with chives and garlic sprouts
Taro fondant, deep-fried mushrooms, micro herb salad and frozen pickled egg yolk
Smoked cream fouetté and Basil puree sauce
Soup 和栗のポタージュスープ
フォアグラのポワレとローズマリーのエキュームを浮かべて
Chestnut potage soup
フォアグラのポワレとローズマリーのエキュームを浮かべて
Chestnut potage soup
Fish dishes 富士山サーモンのルーロー 赤ワインのキャロットソース
エシャロットキャラメリゼとシャンピニオンフリカッセを添えて
Fujisan Salmon Roll Red wine with carrot sauce
Served with caramelized shallot and champignons fricassee
エシャロットキャラメリゼとシャンピニオンフリカッセを添えて
Fujisan Salmon Roll Red wine with carrot sauce
Served with caramelized shallot and champignons fricassee
Granite 柿を【梵】純米大吟醸でマリネ
ホワイトラムとエストラゴンのグラニテを添え
カクテル【ダイキリ】のイマージュで
Persimmons marinated in Sake
Served with white RUM and estragon granita
ホワイトラムとエストラゴンのグラニテを添え
カクテル【ダイキリ】のイマージュで
Persimmons marinated in Sake
Served with white RUM and estragon granita
Meat dishes オーストラリア産牛フィレ肉のグリエを
カフェ・ド・パリバターでグラチネに
北あかりのピュレ 季節野菜フリット添え
玉ねぎとコンソメエッセンスのソース
(追加料金¥2,500にて和牛に変更できます)
Grilled beef fillet with butter
Potato puree with seasonal vegetable fritters
Onion and consommé sauce
(Beer can be changed to Wagyu beef for an Extra fees of 2500yen)
カフェ・ド・パリバターでグラチネに
北あかりのピュレ 季節野菜フリット添え
玉ねぎとコンソメエッセンスのソース
(追加料金¥2,500にて和牛に変更できます)
Grilled beef fillet with butter
Potato puree with seasonal vegetable fritters
Onion and consommé sauce
(Beer can be changed to Wagyu beef for an Extra fees of 2500yen)
Dessert ブルターニュ伝統菓子【ガトー・ブルトン】
無花果コンポート 白味噌のムース 白胡麻のグラスを重ねて
Fig compote, white miso mousse and layered white sesame glass
無花果コンポート 白味噌のムース 白胡麻のグラスを重ねて
Fig compote, white miso mousse and layered white sesame glass
Bread or Rice パン 又は ライス
Coffee and sweets コーヒー 小菓子
ROSEコース料理
Appetizer 本鮪をシチリア産オリーブオイル
ナベノソース 静岡産本山葵でマリネ
AMGHバーナーで炙り ニラと大蒜の芽のコンディモンと共に
里芋のフォンダン マコモダケ素揚げ マイクロハーブサラダ
朝霧高原いきいき卵の冷凍卵黄漬けを添えて
燻製香を纏ったクレームフェッテとバジルのピュレソース
Tuna Marinated in olive oil, original sauce and Wasabi
Grilled over an AMGH burner with chives and garlic sprouts
Taro fondant, deep-fried mushrooms, micro herb salad and frozen pickled egg yolk
Smoked cream fouetté and Basil puree sauce
ナベノソース 静岡産本山葵でマリネ
AMGHバーナーで炙り ニラと大蒜の芽のコンディモンと共に
里芋のフォンダン マコモダケ素揚げ マイクロハーブサラダ
朝霧高原いきいき卵の冷凍卵黄漬けを添えて
燻製香を纏ったクレームフェッテとバジルのピュレソース
Tuna Marinated in olive oil, original sauce and Wasabi
Grilled over an AMGH burner with chives and garlic sprouts
Taro fondant, deep-fried mushrooms, micro herb salad and frozen pickled egg yolk
Smoked cream fouetté and Basil puree sauce
Soup 和栗のポタージュスープ
フォアグラのポワレとローズマリーのエキュームを浮かべて
Chestnut potage soup
フォアグラのポワレとローズマリーのエキュームを浮かべて
Chestnut potage soup
Fish dishes 富士山サーモンのルーロー 赤ワインのキャロットソース
エシャロットキャラメリゼとシャンピニオンフリカッセを添えて
Fujisan Salmon Roll Red wine with carrot sauce
Served with caramelized shallot and champignons fricassee
エシャロットキャラメリゼとシャンピニオンフリカッセを添えて
Fujisan Salmon Roll Red wine with carrot sauce
Served with caramelized shallot and champignons fricassee
OR 又は
Meat dishes オーストラリア産牛フィレ肉のグリエを
カフェ・ド・パリバターでグラチネに
北あかりのピュレ 季節野菜フリット添え
玉ねぎとコンソメエッセンスのソース
(追加料金¥2,500にて和牛に変更できます)
Grilled beef fillet with butter
Potato puree with seasonal vegetable fritters
Onion and consommé sauce
(Beer can be changed to Wagyu beef for an Extra fees of 2500yen)
カフェ・ド・パリバターでグラチネに
北あかりのピュレ 季節野菜フリット添え
玉ねぎとコンソメエッセンスのソース
(追加料金¥2,500にて和牛に変更できます)
Grilled beef fillet with butter
Potato puree with seasonal vegetable fritters
Onion and consommé sauce
(Beer can be changed to Wagyu beef for an Extra fees of 2500yen)
Dessert ブルターニュ伝統菓子【ガトー・ブルトン】
無花果コンポート 白味噌のムース 白胡麻のグラスを重ねて
Fig compote, white miso mousse and layered white sesame glass
無花果コンポート 白味噌のムース 白胡麻のグラスを重ねて
Fig compote, white miso mousse and layered white sesame glass
Bread or Rice パン 又は ライス
Coffee and sweets コーヒー 小菓子
A la carteアラカルト
オードブルAppetizer
スープSoup
サラダSalad
魚料理Seafood
肉料理Meat
デザートDessert
Snack軽食
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